Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningar utan mening

försökte skriva något med en innebörd

men orden känns utslitna
meningarna vindpiskade och väderbitna
betydelsen är som bortblåst
skriften sitter fastlåst
i bojor utav stål
på en plats utan nyckelhål

försöker vrida och bända för att få den loss
men är maktlös då texten handlar om oss




Fri vers av solvarg
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg