Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade en härlig dröm i natt.


Kinetik och kiropraktik

Gyroskåp med en jazzig jargong,
kinetik och kiropraktik.
Gillar mycket; ej jävla tvång,

D-duckar med hjälp av lite akrobatik för...
R-la-di-da batong.
Ö-över skyar jag far.
M-möten du har.

Klar.
Å.
Tack.


I en vad du kallar dröm så händer - reellt? - saker.
Erotiska och fascinerande scenarion utspelar sig allt medan
det blir allt mer intensivt.


Kalla mig libertin om du vill, jag gillar ordet.




Fri vers av Phantasos
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos