Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nivå till samhällets alla skikt

Allt vänder om igen,
om hjulet börjar med min födsel så
avslutar den med min olycka i gamla stans gränder.
När jag får vila ut, detta existerar inte för evigt
det existerar ett; för nu
En wifebeater-klädd man sa att allt är luft,
allt är ett jävla skit, allt är strunt
sen nynnade han längs gatan fram
Vad vackert samhällets lägre skikt kan vara
om man bara tillåts se, om jag bara tillåts ge
alla vyer en chans,
varje dag så väljer jag denna väg.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-19 00:31



Bookmark and Share


  Kattis Aveanat
du leker nån sorts magi med orden, och man dras med och förtrollas.
jag gillart skarpt!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling