Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dör du varje gång löven faller


solen träffar luften och gör den varm
en gång var vi där och då och vi
innan allt blev något annat

det var skratt och tårar
svart vitt och helvete
smutsig snö runt dina tunna skor

andas du fortfarande
rött blod genom lungorna
är du där stormen inte längre sliter

dansar du någon annanstans
dör du varje gång löven faller
finns du ännu ett tag lite till

om du lever är luften varm av solen
ännu har inte kölden kommit
jag känner efter varje morgon när jag vaknar




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-19 18:23



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du är otroligt skicklig.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt