Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor...

Farmor..
Jag kan höra ditt sista andetag...
du lämnar oss nu..


Jag kan se dina ögon för en sista gång slå igen...

Jag tittar upp mot himmlen,

Det blir en vacker övergång i kväll upplyst av stjärnor.




Fri vers av J.L.O.
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.