Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit du


har gradvis glidit in i rollen,
utan att mena det.

Det var inte planerat,
har bara blivit så.

Vet hur iriterande det kan vara


någon som inte hör av sig

någon som ofta glömmer

som ber om ursäkt för att "det var länge sen..."

Jag har blivit den personen.
Förändringen har kommit sakta
gradvis

oönskat

men nödvändigt.






Fri vers av Piraya
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 23:36



Bookmark and Share


  PPQ
jag har läst en del texter av dig nu på morgonen jag gillar dem precis so jag gillar den här texten
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya