Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusblå utan djup

Dina ögon är ljusblå utan djup.

Sällan ser jag dig.

Hör dig tala

men känner inget

Känner inget alls.

Svävar utan förankring.

Orden talas utantill

I färdig förpackning.

Men ibland ser jag dig glimta till.

Du är mycket sjuk.

Kanske är jag likadan.




Fri vers av Vibecke
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-11-19 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke