Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slita förnuftet från min hud

Längtan vill.
Slita.
Dra förnuftet från min hud.

Ögon som söker.
Leende i väntan på skratt.

Samlar på ögonblick och ryggtavlor.

Om värmd av gemenskap.

Kärlek i färg blinkar lekande sollöv över smygande sommarblommor.

Ögontröst.... Veronica
Tusensköna....Bellis

Ekorre är nyfiken försiktig.
Igelkotte i trygg promenad, rund om magen av rik tillgång.

Jag vet nu vem jag är.
Befriad.
Tacksam.

Ser alla nya stigar,
alla bilder som väntar.

Jag älskar hela världen.




Fri vers av Vibecke
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke