Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte visste jag.

Inte visste jag att nu

kunde bli innan,

eller att före kunde bli då.

Att nu är alltihop i ro

eller ingenting.

Ser dig människa
ofullkomlig
men så älskvärd

Så sårbar

Bli stark.

Men din klarhet bär styrkan hos en såpbubbla.
Än så länge.

Att våga vara människa, operfekt

Kan det vara så svårt?




Fri vers av Vibecke
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke