Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värkliga verklighet

Värkliga verklighet.
Som att peta i ett öppet sår.
Smärtchocken gör mig så trött.

Men Flykten
genom
sömn fungerar inte.

Jag vet att jag finns om jag vill.




Fri vers av Vibecke
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-11-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke