Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett skruvat ideal med svällda läppar till förbannelse som krävs... stackars mänskor som inte tror sig duga som de är


Ord och bild

spegel spegel på väggen där

säg mig vem som vackrast är

bilden förvrängs av läpparnas

injicerade skrikande

tuppkammar




Fri vers av Kim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-20 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och alla ser de ut som Kajsa Anka...
2011-11-21

  Peter Olausson VIP
vill bara hålla med!
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP