Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömde dig i fickan

Jag glömde dig
likt man glömmer
en nyckel

bara för att
minuten senare

efter ett
ihärdigt letande

upptäcka att den
ju ligger där
i fickan





Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-20 23:20



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Hm, vad var det du glömde?
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden