Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan måste du finna själv

Det är ingen som bryr sig om hur du mår
När dem har hamnat i egoismens snår
Det spelar ingen roll vilken hjälp du får
När det bara är rikedom dem vill åt
Ingen kan hjälpa dig
Nej, ingen hjälp kan du få
När dem ingen kunskap besitter
Styrkan får du finna själv
I orken som måste skapas
I viljan som måste uppstå
Styrkan måste du finna själv




Fri vers av MissCaylin
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-11-21 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin