Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig

Stå inte med laddat vapen riktat mot mig
för att meddela att du inte ska låta mig veta om du ska skjuta
Jag vet mycket väl vad du har laddat det med, det har jag sett
i den digitala sfär där vi båda stötte samman
Jag orkar inte dessa kortlivade cancersviter,
skjut mig bara, jag faller bakåt sen är det klart
Jag vill börja hela, skjut mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-22 12:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Dtarkt och berörande
2011-11-23

  miramin
Riktigt bra. Den hår fram till en^^ läs gärna mina texter o komentera dem^^
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling