Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=NwsomcfQElY&feature=channel_video_title


Intryck jag besudlat sedan september månad








-------------------------

Det var något i luften. Allting började helt plötsligt att,
sakta men säkert,

som en insekt piskas till mittpunkten av en blomma vid regn,

som känslan just innan man stoppar rykande mat i munnen,

som den undertryckta längtan i en barnsoldats tomma blick,

som en vanvetting i koppel hade jag
börjat dras med åt den sfär du utgav
vid mina tankars soffbord där vi den dagen
hade utbytt blickar men

det gjorde vi inte


som att le åt en gråtande främling, tiggare,
skänka sina pengar
eller inte



Du hade gått förbi i korridoren



stannat,


fortsatt




Du svepte mig hädan

Jag stod kvar
----------------------









Fri vers (Modernistisk dikt) av filharmoniker
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-11-23 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker