Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivarvänner i all ära.


Kommentarsklubben

Ibland håller ens texter ihop gemenskapen. Ibland känner man att man inte har att ge varandra så mycket. Efter en tid. Hur vore det att bilda rubr klubb och känna både en ära och en (i viss mån) plikt att uttala sig om alstren från klubbkollehorna. Samt att man inte tar illa upp om man blir direkt uppmanad att uttala sig.
Vad tycks?




Övriga genrer av erkki
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trög är jag din skrivarvän-men jag hoppas du kan smörja mina lager med en liten gnutta förklaringsmedel;)

Fattar inte riktigt hur klubbens motto ser ut-faktiskt;)
2011-11-22

  erkki
Detta ska vara en lösning på ett problem. Lite mera gedigen vänskap. Sådan som tål sanningar men alltid är välmenande.

Tekniskt vet jag inte hur det skulle gå till, men det kan man nog diskutera med Fredrik och Daniel.

En princip kan vara att man kommenterar dels det rena poetiska upplägget, dels bakomliggande budskap som kan vara allt från ideologiska synpunkter till rop på råd eller hjälp. Dessa båda element verkar så vanliga att man inte kan blunda för de sist nämnda.

Har inte poesi alltid varit känslouttryck, med eller utan rationell bakgrund?
2011-11-22

  Minkki VIP
mikäs siinä, säger finnen och är utan krumbukter med på nya förslag.

att man inte tar illa upp om man blir direkt uppmanad att uttala sig...
och hur sedan, om man blir direkt uppmanad att tiga ?? (bara en teoretisk möjlighet)

rubr klubb - skulle det vara ett skilt forum eller skulle det funka här?

själv har jag många skrivarvänner - ganska olika är de både i texter och närvaro eller skrivflit. De är liksom första prio. När jag har mer tid läser jag sedan texter från den långa listan. Och i regel alla dagar de uppmärksammade, medan utvalda ju är tillgängliga under längre tid.

hur tänkte du dig att man hittar rubr klubb - att alla som vill vara där taggar RubrKlubb ? Eller ?

för man skriver väl för att man vill bli läst och kommenterad?

Berätta mer!
2011-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Ingen plikt för min del.
2011-11-22

  Nina Nightwish VIP
Ja, kanske, kanske...
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki