Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inge Särskilt


Tidens tvång, svanesång?

Vår tid befängd och grovt stupid
kulturens sed styr livets bana
Betänk likväl, att egen tid
blott gott och väl ens liv ska dana




Bunden vers av erkki
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-06 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki