Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden?

Ännu en tid

Går jag fri ifrån slakt

Låter morbid?

Vad står i min makt?

 

Hur är det med sinnet

och hjärnans funktion

rätt viktig är minnet

Okej prestation?

 

Vad bör man då klara?

På vad ska has koll?

Frågar ju bara

Förstånd i behåll!

 

Det är väl okej

att man sånt kollar upp

(förr pojke och tjej)

med hjärnröntgenlupp

 

För hur det än är

bör sånt va i trim

Måhända allt bär

om skrivklar på rim!

 

??????????????????

 

 

 




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-16 15:40



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om vår hjärnfunktion, ja man får vara glad att ha kroppen frisk för varje dag, allt är mycket komplicerat
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki