Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville idag knåpa helgdags limrick. Vad kom det ifrån? Ett så meningslöst trick. Men allafall. Tänker på trall. Bokstäver kom och bokstäver gick!


Halloween eller Allhelgona

Dagen idag gäller skräck, gäller hopp?

Helgon känns rätt, eller pumpa som knopp?

Min Allhelgonahelg?

Tvätta Vinterdäcksfälg?

Jag än bara njuter att solen gått opp. 

 

 




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-31 11:15



Bookmark and Share


  ULJO
Halloween är skit. Allhelgonna. Tid för omtanke
2020-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från båda.

2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki