Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Polisens motorcyklar har smeknamnet Bumse i branschkretsar. Tecumseh är en gigantisk amerikansk firma som bl a tillverkar gräsklipparmotorer.


Bumse







Jag läste på gräsklippar'n, namnet Tecumseh

Det rimmar på mig! Jag är Gubbe med Bumse!

Så tänkte man till

Nog detta jag vill!

Att reinkarnerad bli Helylle-Gumse?












 


 



 







Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 16:40



Bookmark and Share


  limerick
Mycket bra! Bokmärker.
2020-10-29

  ULJO
Kul.
Du lärde mig något nytt
2020-10-28

  Sommarnattsljus
Hahahahaha! Den var rolig! Aha! Du vill ha en hel skock med får omkring dig att (g)ulla med ;)
2020-10-28

  Minkki VIP
Det var en rolig limerick, allmänbildande därtill. Tackar Gubben som skriftade
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki