Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matlimerik

Den bossiga Boris, bas från Borås

till altstämman Alice, från Alingsås:

Tjena, hur mås?

Tackar, det gås.

Då är den väl rimmad, gunås?




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-04 22:18



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hahaha, härligt!
2021-10-11

  Grubbelmia
Tack för denna text, som gör en glad :)
2021-04-26

  Epione VIP
Kul :)
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki