Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar på att det ska bli ledigt i duschen. Varför inte dikta lite?


En limerick om mig själv

Jag är infrån Linköping bor uti Götet

Har vilda idéer, dock ej bakom flötet

Men sitter här tyst

Det känns inte schysst

Vill va ute bland folk, ja, jag saknar så tjötet.




Bunden vers (Limerick) av erkki
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-28 10:36



Bookmark and Share


  Epione VIP
Wow den var kul och känns igen, saknar också tjötet…:)
2020-03-29

  Öknens Ros VIP
Fin limerick!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki