Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningen på alla kärleksproblem

Ditt hjärtas smärta
är snart ett minne blott
här är de fakta jag fått
från Vetenskapens värld
igår kväll:
kroppens smärta existerar inte
för familjen Marsilles
iskallt vatten eller eldens lågor
ger inte dessa människor några plågor
Allt beror på en skadad gen
som heter SCN9A
så det är bara att ta
reda på genen
och ge den en repa
som skadar
Visserligen sitter en del kärlek i själen
men mycket i kroppen
både både hjärtat och knoppen
så det borde fungera.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 21:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tidigare lobotomerade man folk som inte ville göra som föräldrarna eller den kärleksfulla maken/makan ville och sedan blev patienten foglig som ett lamm, det var nog själen som strök med på kuppen
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP