Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om man kunde sova förbi alla jobbiga delar i sitt liv

Vilket kort liv man skulle få.




Fri vers av Glittra G
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-23 11:43



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så sant...
2011-12-19

  Julio VIP
Det finns nackdelar i allt, men också fördelar, frågan är bara, kan man acceptera det
2011-11-23

  objekt3
fy fabian
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G