Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BULTANDE HJÄRTA

Ser hur dimman lättar

Med bultande hjärta

är jag rädd

att du ej

ska träda fram

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker text.
2011-11-23

  Quasimodo
En lite finurlig sak för det man inte vet!
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP