Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oavsett hur djupt du gräver kan du alltid gräva finare


Skalet



känslan av att vara omsluten
av någonting så flyktigt, tunt
att själva syret i atmosfären
snart nödgas stanna upp ett slag
och känna efter

den verklighet som förföljer dig på avstånd,
så bekant att den smälter igenom
det filter som är
självet

glädjelivssynen slash antabus
har börjat utveckla en ny ras
mekaniken i det eviga hjulet
sprider en förnimmelse
av ett döende djur

den sista manövern
var att plocka den
finaste blomman
i köttets tysta dike
och det
genomfördes
utan
möda

profetens aska
försöker de byråkratiskt
att jämfördela mellan
kontinenterna

"låt oss bygga en maskin"










Fri vers (Modernistisk dikt) av filharmoniker
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-16 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker