Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fläktade till

Du punkterar en vital boll inom mig
Toppen av den sjunker långsamt ner till botten, snart är det ingen luft som skiljer dem två från varandra.
Dagen innan buketten jag skickade ska komma fram såg jag dig i en reklamruta, du söker fortfarande medan jag är klar.
Buketten var min hjälte när den gick iväg nu känns den som min fiende.
Att ett par blommor kan göra så ont.
Katterna jamar i kör alla hoppas, andas vädjar klent.
Bron här känns längre nu den vänder om igen.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-23 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling