Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelporträtt

Skrev detta november -11. Tiden går fort. Kufisk dikt; offentliggör den igen.

~

Du är ett pansarkrig.


Du är brinnande te

Du är smaken av blod

Du är smaken av tårar



Du är skymten av fiskar och liv i en växande insjö på sensommaren

Du är skymten av ungdom i en motorsågsmask




Jag är hyenor, i obestämd form

Jag är regnmoln

Jag är ett mönstrat omaka tygstycke

Jag är att beskriva andra med komponenter

Medan du gestaltar dem genom incidenter

Och tänk vilka scener vi kan skapa tillsammans

När skärselden svetsat mig ren från samvete




Fri vers av filharmoniker
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-11-24 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker