Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfyllans ABC (eller konsekvensernas ångest i alfabetisk ordning)

Antagonistisk bakfylla cirkulerar dagen efter

Förvirring griper hårt i jaget

Krampaktigt låser mina nävar och plagierar Quasimodo

Ramlar som trashank utan visioner

Wobbler

Xenofobi

Ynklig zon

Återigen ängsligt ömkande




Fri vers av micke ahlborg
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-11-23 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg