Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför näsan svart

mörkret ropar nej
kom inte nära

orden går ej
att urskiljas
tydligare

nej försvinn
kan vara samma

lägg dig ned
låt dig kvävas

av det kompakta
kylslagna

ge upp
slappna av

se ut genom
ett annat fönster




Fri vers av Kim VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP