Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det dubbla tornet

hade skulle gjorde
eller gjorde inte

la den la den inte
gunnar vem var det
mörker mörker
i minnets omärkta
labyrinter där
osäkerheten
växte sig stark

bytte bytte inte
när var det
var det i tanken
en annan dag

var det betalt
eller inte

solen försvann
ur sikte

dagen var borta
i kampens otröstliga
seghet
var den som
bortglömd
nu var hoppet
till sömnen
nästa trappsteg




Fri vers av Kim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-24 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP