Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kunna se förbi småttigheter

glaset glittrar
skär skarpt

vinden smeker lätt
plöjer träd

mänskan älskar
hatar med stor
passion

kluvenheten
går igen
i stort som
smått

splittra inte fotot
med småttigheter

fastna inte i korn
som snart
blåser bort

kornet ingår
i helheten

flera helheter
väger tyngre
än en ensam






Fri vers av Kim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP