Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa klara vyer

Paniken fattar tag i mig, håller fast mig en tid
Orsaken ligger i en individs visit,
jag ljuger för att slippa något jag så gärna vill
Det nej du ger ringer i huvudet och jag tar ytterligare
ett beslut jag ska ångra på nytt
Jag ser stjärnornas vintersken under tiden jag strövar på kullerstenshavet,
i tankarna finns bara ensamhetens mördare
Jag ser månens klingande toner sväva bort i mörkrets hemlighetsfulla oas,
än en gång sväva bort




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-24 19:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, dina rader berör och
väcker många tankar
2011-11-28

    Anneli A
Vackert!
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling