Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är så förbannat ung ibland

Vill trampa på honom få honom att känna
sitt eget svek
Han är förtvivlad o ledsen
Min bröstkorg är full av is

Du är allt säger han,men så himla svår att nå
Enda gången du älskar, är när jag hatar
Han är så förbannat ung ibland

Jag fylls med ens av ömhet för honom




Fri vers av fröken pia
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-01-16 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia