Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Vet inte var jag ska ta vägen
Hon kryper ut ur varje por, bor någonstans mitt i mig
Finns alltid med mig i allt jag gör
Jag gömmer mig under täcket

Kommer aldrig bli fri

Otaliga är nätterna
då jag ligger
o rannsakar mig själv

Jag köper glömska
o ro
i alla former, både flytande o i pulver
Jag ljuger mig till ett riktigt liv
varma minnen

Hon finns inte här
för att förlåt mig




Fri vers av fröken pia
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-01-16 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia