Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på detta livet

Idag får jag bära en kista igen
med ytterligare en god vän
pigg och glad för det mesta
men även de bästa
tar slut någon gång.
Jag är glad att jag lever
och har mina kära
men undrar vilka som
en gång skall mig bära.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-11-25 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP