Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns de här dagarna med ångest



att älska dig som vinden runt mitt finger
november
stormar
så nära ligger kopplingen
strömmen
grådisskyar
alltid lika frågande
så du tycker att jag
slingrar mig
inte talar klarspråk
hejda mig
i en mening














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-25 08:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi verklig! Vad skriver jag?....
2011-11-26

  stenen/ Yv Ericsson
oerhört vackert!
2011-11-25

    lory
väldigt fin..
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP