Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsvänner







jag är så pessimistisk
att jag glömmer
hur nya färger skapas i dag

jag blev påmind av en
som berättade det för mig

en sån färg heter
vänskap

den är visst gjord
på blod och tårar
från ensamma hjärtan

häller man ut det på en duk
är tavlan färdig

den torkar aldrig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 17:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
al fresco - en härlig dikt!
2011-11-25

  Börje Larsson
en färdig tavla som aldrig torkar...bra,mycket bra!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP