Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues till en oläst poet

Så många rader som har skrivits
men knappt ett öra har du nått.
De många ord som dig har givits,
du ser dem långsamt blekna bort.

Nu har du inga ord att slösa,
du måste skriva hjärtat ut -
och falla mot det bottenlösa
när dikten når sitt svåra slut.

För snart, när allting kring dig rämnar
då står du vid din sista rad.
Och blind till livet återlämnar
du blott en bok med blanka blad.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 577 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-11-25 20:49



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Det kommer dock inte
att gälla dig!
Calle
2012-05-01

  "Silver" VIP
Jag ryser av hur bra denna är! Kommer att tänka på vågen som dör mot klipporna och därmed avsäger sig personligheten, men fortsätter leva som en del av havet ...
2011-12-27

    BetweenTheLines
Åhh,nämen ,du har skrivit en Blues till mig,fan vad trevligt,tackar,tackar;

fastnar/tilltalas särskilt av

"nu har du inga ord att slösa
du måste skriva hjärtat ut"

nåt jag tar till mig

sedvanlig kvalite
2011-12-03

    Orm den gamle VIP
Sista strofen är enormt bra.

Tack.
2011-12-03

  © anakreon VIP
Granna grejer!!!
Calle
2011-11-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-27

    ej medlem längre
Bra, men så vemodigt!
2011-11-27

    Bodil Sandberg
Ursäkta men nu måste jag få svära för det här är så jäävla bra Erik!!helt enkelt kanonsnyggt som den KÄNNS ända in i märgen!! och extra vill jag säja tredje versen som jag bara älskar!superbt !!
varma applådåskor!!
sparas - tack!!
2011-11-27

    papillon
Du börjar bli jäkligt bra på att skriva lika folkhemska som existensiella bluestexter - i allt ditt sorgmod är du sannerligen ett av få verkliga gädjeämnen på denna sajt! Applåder!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L