Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel laddning

När jag snuddade vid hennes barm
med min högra arm
gnistrade det om oss båda.
Nu är hon laddad och klar jag tänkte
men det var bara statisk elektricitet
som blänkte.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2011-11-26 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP