Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän skrev till sin blivande man


Vad jag vill

Om trettio år vill jag älska Dig
Uppskatta vår vänskap
Busa med Dig

Om trettio år vill jag ringa ett av
våra barn för att bestämma en
tid för en fika på stan

Om trettio år vill jag att Du
kysser mig på kinden, suckar
och säger att jag är allt bra knäpp

Om trettio år vill jag dansa med dig
I köket ska vi virvla
vara vackra och vilda
vara unika
och älska

Det är vad jag vill




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-26 20:12



Bookmark and Share


  MayFlower
Väldigt fint. Känner så väl igen mig, du träffade känslan bra
2011-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Om trettio år - eller helst redan i dag - vill jag vara i himlen.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP