Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en man och en kvinna



jag ser en kvinna
och en man
mannen står tyst
orörlig
stirrar på kvinnan
kvinnan pratar
nästan skriker fram orden
\'vill du att jag ska hoppa framför ett tåg,
är det vad du vill?
mannen står fortfarande tyst
vänder bort blicken
backar några steg
kvinnan går iväg
och mannen tittar inte ens upp




Övriga genrer av rebekka
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-01-16 15:13



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
jag säger bara wow..
2006-03-19

  Paigen
Du har visat den mig förut och den är läskig. Lixom han svarar inte heller. Och det är läskigt. Och hade inte det där hänt?
Usha.
Puss o kram
2006-02-17

    KajsaVarg
Bra skrivet! Skönt att hon inte hoppade framför tåget...eller gjorde hon det????
2006-02-12

  Josse
Oj, shit vad bra. Du är ju hur bra som hellst på å skriva.
Gör boken som de här arbetet i trean, du kommer få högsta betyg. Shitbra ju.
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka