Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS DROTTNING

Som en Nattens Drottning

vill jag blomma för dej

Slå ut

i min vackraste skrud

och ge en doft

som dej hänför

 

Lämna mej ej

 när morgonen gryr

och jag vissnar

men inte dör

 

För åter en natt

ska jag blomma för dej

När din kärlek

till mej

så djupt berör

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-28 17:23



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart vackert poetat!
2011-12-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt kärleksamt som en blomma i full florör
2011-12-01

  Minkki VIP
himla vacker
2011-11-29

  Ninananonia VIP
:) gillar
2011-11-28

    ej medlem längre
Ah, dessa potentiella sångtexter, så fina!!!

Jag och min väninna lyssnade till din CD igen igår. Den har snurrat många gånger på "skivtallriken"
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP