Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusthusvals

Alla vädjande ropen har tystnat,
signalerna har dött
Har kaoset gått och lagt sig,
eller ännu inte blivit fött?
Havet speglar ett vackert sken jag inte kan betitla,
nu rycker det i armen men jag vill inte gå
Ytan är intakt när jag långsamt vänder blicken,
för att aldrig få veta om någon annan vågade röra den
Någon reser bort någon tacklar av,
vi gjorde varken eller ändå står jag glad
med mina funderingar hårt i min hand,
hur känner du mitt hjärta, gjorde vi fel eller
har vårat äventyr inte tagit fart än nu?




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling