Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natts önskan

Jag vill bara dricka mig redlöst full och glömma mina synder.
Glömma allt dumt och det jag har ånger inför och inte somna en blunder
Går runt i ett vakum hela dagen lång
Jag vet inte vad jag ska tänka jag skriver av mig i sång
Jag tar tag i problemet och går hem till dig
En lite samling människor och de pratar med mig
Jag glömmer bort det jag tänkt på och jag börja dricka med fart
Jag känner inte problemen Ingenting är längre som det vart
Jag sätter mig runt bordet och tittar runt om mig
Jag känner mig oemotståndlig och börjar prata med en tjej
Hon verkar inte märka att jag känner mig lite full
Eller så kanske hon inte bryr sig för en gång skull
Jag frågar vad en kille dricker och han frågar om jag vill ha
Ja, det är en blandning av stark whisky och cola och jag säger ja
Jag går runt i lägenheten som jag varit i förut
Jag blir så glad och önskar att denna kväll aldrig tar slut
Går ut på balkongen och tar mig en cigarett
Varför är det så kallt ute, men jag orkar inte bry mig och skakar lite lätt
Går in i ett rum och börjar prata om något jag sen har glömt bort
Sitter ett tag och tittar på en som sitter på golvet och stannar till lite kort
Det snurrar i mitt huvud, det snurrar runt om mig, och jag känner mig så fin
Jag ser dig som sitter där och jag sätter mig nära dig och dricker lite vin
Jag håller om dig men inget mer, jag vill inte att något ska gå fel
Jag hör dig börja prata om något och jag känner mig varm och hel
Jag går ut i hallen och ser att folk börjar gå, men jag vill föralltid stanna
Jag sätter mig bredvid dig igen och vill dig, omfamna
Nu börjar det bli tomt i lägenheten jag sitter i och är så glad
Jag sitter fortfarande kvar och får sova över till nästa dag
Jag och han vi går in och lägger oss och klockan är 4
Och jag känner mig trött och tankar i min skalle börjar yra
Men vi ligger där i den lila sängen och somnar efter ett tag
så kanske du kan lägga din varma arm runt mig innan jag somnar tänker jag.
Men ingenting händer nej vi somnar bara in
Men redan nästa morgon önskar jag att du var min




Fri vers av teaterapa
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 21:35



Bookmark and Share


  Vilhelm
jag gillar slutet, det var vackert.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa