Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget hål inuti

Det är som magi
När det inte är ett hål inuti
Det är som en dröm
Där ljuset inte släcks
Det känns som en sagovärld
Där inga tårar fälls
Glitter och rosa moln
Askan av det som gjorde ont
Gömde jag utanför dörren
Till min fantastiska värld
Där det inte finns ett hål inuti




Fri vers av MissCaylin
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin