Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är hemma ?






Kan man vara hemma
i en annan ?

Det trodde jag var
att lämna över.

Nu
blir jag orolig.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 09:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Inte alls...det kommer mera.
2011-11-29

  lodjuret/seglare VIP
Jag känner mig hemma i dina som texter. Har jag skäl att vara orolig nu?
2011-11-29

  Monika A Mirsch VIP
all orsak - man kan ju bli van vid att trivas hemma i dig - du får mig att le
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP