Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi


Ibland är det konkret som betong och ibland flyter det omkring som vatten,

ibland är det som helium som rymt från ballongen

ibland som mannen som hoppar från balkongen




Fri vers av toner
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-01 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar dina
få men starka beskrivningar
du målat kring poesi.
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

toner