Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsreflektion

Varken kallt eller varmt,
eller vitt eller svart.

Lika färglöst som när man blandar alla färger i färgpaletten tillsammans.

I denna grå dimma går jag vilse och är glad för att jag andas.




Fri vers av toner
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-26 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toner