Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dåligt framförande av 4'33

några vandrar planlöst
några skyndar, och föraktar de planlösa
några dansar, utlöser känslor, tanklösa
några gråter hejdlöst.

en dels hjärtan är fulla av vad nu fyllda hjärtan är fulla av,
en dels hjärtan har tömts på fyllningen och liknar istället en tom brunn utan botten

Några seglar i dimma med hjärnor som är grå för att de fyllts med för mycket och med hjärtan som är grå för att de aldrig fyllts med något alls.

Längtan är en känsla man inte har men önskar att man hade




Fri vers av toner
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-27 01:12



Bookmark and Share


  wildah
Mycket sant som du skriver.
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

toner